Renovera putsad fasad i Göteborg

Bor du i Torslanda, Kungälv, Sävedalen, Mölndal, Lorensberg, Haga, Majorna eller Stampen och funderar på att renovera din putsade fasad? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi är ett professionellt byggföretag som arbetar lokalt i Göteborg och som hjälper privatpersoner, företagare och fastighetsägare med att få fina och hållbara fasader som står emot sol likväl som snö och regn.

Din lokala byggfirma i Göteborg

Med oss bakom dig kan du vara säker på att få en fasad som är riktigt snygg och hållbar. Vi arbetar endast med högkvalitativa material och ser till att välja en puts som passar byggnaden. Genom åren har vi fått möjlighet att ta oss an både små och stora projekt och det har gjort oss till den kompletta byggfirma vi är idag. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Fasadrenoveringar för alla behov

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom fasadrenovering i Göteborg. Med oss kan du få hjälp att renovera putsad fasad, renovera putsad tegelvägg, underhålla, laga och renovera och mycket mer. Har du en fasad som kräver omputsning kan vi naturligtvis hjälpa till även med det. Då vi är registrerade för F-skatt kan privatpersoner också använda sig av ROT-avdraget för sänkta kostnader.

Prisförslag? Kontakta en bra hantverksfirma från Västra Frölunda idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *