Din Hantverkare i Göteborg

ACS Entreprenad AB åtar sig byggentreprenader i Göteborg. Våra uppdragsgivare är privatpersoner, fastighetsägare och företag. Företaget åtar sig byggentreprenader som totalentreprenör med projektledning & styrning i Västra Götaland. Vi har lång erfarenhet och kan allt inom bygg!

Lokala byggarbetare i Centrala Göteborg

Under åren har vi utfört byggtjänster i Haga, Johannesberg, Gårda, Gamlestaden, Lundby, Eriksberg, Mölndal och Kungsbacka. Vi utgår från vår lagerlokal vid Deflfingatan 1.

Våra Byggtjänster:

  • Husbyggnation villa
  • Totalrenovering
  • Köksrenovering
  • Renovering av hus och villor
  • Lägenhetsrenovering
  • Altan & Spabad
  • Byggnation Garage, Carport, Förråd m.m

Totalentreprenad i Västra Götaland

Genom åren har ACS Entreprenad AB agerat Huvudentreprenör till nybyggnation av hus och villa, badrum, kök, altaner, lägenhetsrenoveringar, tak, golv m.m i hela Västra Götaland. Vi har ett gediget kontaktnät inom alla yrkesgrupper, konsulter och arkitekter som vi anlitar regelbundet.

Byggentreprenör vid helrenoveringen

Detta innebär att du som kund har en kontaktperson med totalansvar för projektledning och samordning mellan de olika yrkesgrupper genom hela ditt byggprojekt.

Takläggning & Byggställningar i Borås

Vi kan även på behov åka ut till Borås, där vi har med åren haft ett gäng kunder inom att sätta upp byggställningar och takrenovering. Vi har bl.a. utfört projekt som tätskikt, takbyten och takläggningl

Kontakta ett byggföretag i Göteborg idag!

Är ni intresserade av våra byggtjänster? I så fall kontakta oss på vår email: byggfirma@hantverkare-goteborg.se

Lämna meddelande till ACS Entreprenad

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort

Beskriv ert behov & adress